Polițiștii de investigații criminale din Medgidia au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni de furt calificat, fapte comise în Germania. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, polițiștii de investigații criminale au depistat, marți, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Germania. Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în vederea măsurilor legale ce se impun în astfel de situații.

Articolul precedentSute de persoane cu nevoie speciale au mers la plaja ce le este dedicată din Mamaia
Articolul următorJumătate de kilogram de bijuterii din aur, fără documente, confiscat la Ostrov