Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au demarat o amplă acțiune împotriva șoferilor care opresc sau staționează cu mașinile în stațiile destinate mijloacelor de transport în comun ale RATC.

Autoturismele blochează frecvent accesul autobuzelor în stații iar astfel, șoferii Regiei Autonome de Transport în Comun sunt nevoiți să blocheze o bandă de circulație pentru a-și prelua călătorii.

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au demarat o amplă acțiune împotriva șoferilor care opresc sau staționează cu mașinile în stațiile destinate mijloacelor de transport în comun ale RATC. Autoturismele blochează frecvent accesul autobuzelor în stații iar astfel, șoferii Regiei Autonome de Transport în Comun sunt nevoiți să blocheze o bandă de circulație pentru a-și prelua călătorii. Trebuie să știți că amenda pentru oprirea în stațiile RATC este de 290 de lei, iar pentru staționări, amenda crește la 580 de lei, plus puncte de penalizare.#PrimariaConstanta#iloveCtRegia Autonomă de Transport în Comun Constanța

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 15 August 2018

Trebuie să știți că amenda pentru oprirea în stațiile RATC este de 290 de lei, iar pentru staționări, amenda crește la 580 de lei, plus puncte de penalizare.

Articolul precedentRestricții de circulație pe Bulevardul Tomis din Constanța
Articolul următorPrins de polițiști după ce a furat din Spania bijuterii de 4,7 milioane de euro