Traficul rutier se va desfășura cu dificultate pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, timp de mai multe ore, din cauza unor lucrări ale Regiei Autonome Județene de Apă.

Astfel, potrivit RAJA Constanța, pentru remedierea unei avarii apărute, joi, pe Bulevardul Tomis, echipele de intervenție ale RAJA au fost nevoite să blocheze două benzi de circulație, pe tronsonul delimitat de strada Cuza Vodă și Bulevardul Ferdinand, în intervalul orar 09.00 – 13.00. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Având în vedere îngreunarea circulației, reparațiile se vor efectua în regim de urgență. „Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite și va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”, precizează reprezentanții regiei de apă, care menționează că toate aceste lucrări nu vor afecta furnizarea apei potabile către populația din zonă.

Articolul precedentAccident grav la Valul lui Traian. Motociclist omorât de un șofer băut
Articolul următorCampania a polițiștilor locali împotriva șoferilor indisciplinați