Un autoturism cu numere de înmatriculare false a fost depistat în cursul nopții trecute de jandarmii constănțeni, pe raza localității Faclia. Șoferul, care nu avea permis și era sub control judiciar pentru furt, a încercat să fugă pe jos.

Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune în zona conductelor de transport produse petroliere a observat, miercuri dimineață, în jurul orei 00.30, un autovehicul ce a oprit pe o stradă din localitatea Faclia. Din mijlocul de transport au coborât doi bărbați, dintre care unul a fugit la vederea oamenilor legii.

Jandarmii au reușit să-l prindă în scurt timp, iar în urma verificărilor făcute împreună cu polițiștii chemați în sprijin, a reieșit că autoturismul nu era înmatriculat, avea montate numerele de înmatriculare ce aparțineau unui alt autovehicul, conducătorul auto se afla sub control judiciar pentru furt și nu poseda permis de conducere.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor procedurale, iar persoanele în cauză au fost predate lucrătorilor Postului de Poliție Saligny, în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentCT BUS vrea să devină cel mai puternic operator public din regiune
Articolul următorPolițist pe motocicletă, rănit într-un accident rutier în Constanța