Primăria Constanța continuă, în luna octombrie, reabilitarea trotuarelor pe mai multe străzi ale orașului, zone în care, de asemenea, se va interveni și asupra carosabilului.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, reabilitarea trotuarelor se va face pe strada Mircea cel Bătrân, zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și în spațiul aferent Școlii Gimnaziale Nr. 29 „Mihai Viteazu”.

De asemenea, se va interveni asupra carosabilului pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei, pe bulevardul Tomis, între strada Tulcei și bulevardul Aurel Vlaicu și pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Războieni.

În ceea ce privește proiectele de investiții, echipele administratorului drumului public vor acționa pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella și Dumitru Kiriac. Și în această lună, se vor amenaja noi parcări de pe strada Mugurului, în spatele blocului 22, pe strada Arcului, zona blocului I și pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în zona blocului L7.

În zona trecerilor de pietoni și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis, se vor trasa marcaje rutiere, iar pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC, se vor dezafecta cablurile neetichetate.

Articolul precedentUniversități din Marea Britanie și Olanda vin la World Education Fair. Când are loc târgul de facultăți
Articolul următorColiziune frontală între un autoturism și un TIR, pe DN 22C. O femeie a murit!