studenti

 

Sub conceptul Educatie 360°, World Education Fair va avea loc la Constanța, miercuri, 2 octombrie, între orele 11.00-17.00, la Hotel Ibis. 

Universități din străinatate, licee de elită și centre de limbi străine vin la Contanța pentru a discuta direct cu cei interesați să afle care sunt programele de studiu potrivite fiecăruia, bursele și metodele de finanțare care pot fi accesate și cel mai important, care sunt pașii care trebuie parcurși pentru a fi admiși la instituțiile dorite, oriunde în lume.

Marea Britanie este în continuare în top, ca destinație de studiu. Reprezentanții guvernului britanic au anunțat recent că studenții care au absolvit o universitate în UK, după Brexit, vor mai putea rămâne încă doi ani în țară, pentru a-și putea găsi un job. În prezent datele oficiale arată că sunt peste 450.000 de studenți străini în Marea Britanie.

“Mesajul pe care îl transmitem din partea universităților din Marea Britanie tinerilor care doresc să studieze aici este unul de încurajare. Sectorul universitar britanic este unul internațional. Toate instituțiile își păstrează deschiderea în ceea ce privește mobilitatea românilor la studii. De altfel, în acest an avem cea mai masivă participare a instituțiilor de învățământ britanice atât la târgul din martie, cât și la cel prezent, iar tot mai mulți tineri români sunt interesați de oportunitățile de studiu oferite de universitățile din Marea Britanie”, declară Nigel Bellingham, Director, British Council România.

A doua destinație externă de studiu pentru tinerii români este Olanda. Aici costurile pentru studii sunt de aproximativ 1100 de euro/an la care se adaugă cele pentru trai. La World Education Fair vor fi prezente atât instituții din Olanda, dar și din restul Europei, Statele Unite ale Americii sau Canada.

Cei interesați să participe la World Education Fair se pot înscrie online pe www.worldeducation.ro sau direct la birourile de înregistrare din cadrul evenimentului.

​Participarea este gratuită.

Articolul precedentMaterialele provenite din construcții și desființări trebuie depuse în zona Poarta 9
Articolul următorAtenție, șoferi! Ce lucrări se desfășoară în Constanța, în luna octombrie