Constănțenii care locuiesc în zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu nu vor avea, joi, timp de mai multe ore, apă la robinete din cauza unei avarii pe o conductă RAJA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 11 octombrie, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, perimetrul delimitat de străzile Secerișului și B.P. Hașdeu, cei din blocurile LE și AL, precum și cei arondați Punctului Termic 100.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții RAJA Constanța.

Articolul precedentDesign tradițional dobrogean și îmrăcăminte, evidențiate într-o expoziție inedită de păpuși
Articolul următorCâteva sute de elevi s-au întors din vacanță cu râie și păduchi