Aproape 500 de persoane au primit îngrijiri medicale la punctele de prim-ajutor amenajate în perimetrul Neversea, în a trei zi de festival, iar șapte dintre acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanţa.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Dobrogea”, în a treia zi de festival, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU și medicii care încadrează punctele de prim ajutor și posturile medicale avansate au asistat 495 de persoane. Cele mai multe cazuri medicale au fost dureri abdominale, cefalee și diverse excoriații, dar s-au înregistrat și cazuri de febră, alergii, lipotimii diverse traumatisme și alte afecțiuni medicale. Dintre acestea, șapte persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.
„Până la finalul festivalului rămânem la datorie pentru a asigura un climat de siguranţă și ca participanții să poată beneficia prompt și eficient de sprijinul imediat al colegilor, atunci când consideră ca au nevoie de ajutor”, au transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Articolul precedentFOTO| Un bebeluș a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat
Articolul următorDoi cetățeni străini, un ucrainean și un bulgar, opriți la frontiera cu Bulgaria