Primăria Municipiului Constanța susține mediul academic și vine în ajutorul absolvenților de clasa a XII-a care mai au foarte puțin timp la dispoziție ca să își aleagă drumul în ceea ce privește studiile universitare.

Prezentăm astăzi oferta Universității Ovidius, o instituție de învățământ multidisciplinară, cu programe de studii de licență, masterat și doctorat de calitate, cu peste 15.000 de studenți. Universitatea Ovidius este cea mai mare universitate europeană la Marea Neagră, iar anul acesta pune la bătaie 1.350 de locuri la cele 16 facultăți.
Universitatea dispune de două campusuri, o bază sportivă, o bază nautică, o bibliotecă universitară, una virtuală, laboratoare științifice moderne și patru cămine studențești dotate cu 1.300 de locuri.

Primăria Municipiului Constanța susține mediul academic și vine în ajutorul absolvenților de clasa a -XII-a care mai au foarte puțin timp la dispoziție ca să își aleagă drumul în ceea ce privește studiile universitare. Prezentăm astăzi oferta Universității Ovidius, o instituție de învățământ multidisciplinară, cu programe de studii de licență, masterat și doctorat de calitate, cu peste 15.000 de studenți. Universitatea Ovidius este cea mai mare universitate europeană la Marea Neagră, iar anul acesta pune la bătaie 1.350 de locuri la cele 16 facultăți.Universitatea dispune de două campusuri, o bază sportivă, o bază nautică, o bibliotecă universitară, una virtuală, laboratoare științifice moderne și patru cămine studențești dotate cu 1.300 de locuri. Mai multe informații legate de admitere găsiți pe www.univ-ovidius.ro.Universitatea Ovidius Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 16 iunie 2019

Mai multe informații legate de admitere găsiți pe www.univ-ovidius.ro.

Articolul precedentÎncepe Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” Constanța!
Articolul următorLuptă de stradă la Constanţa, după ce agenții unei firme de pază au fost tâlhăriți