Peste 30 de teatre din țară și din străinătate vin la Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” pentru a oferi 11 seri de poveste.

Constanța se pregătește pentru o amplă acțiune culturală. Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății” va avea loc în perioada 20 – 30 iunie 2019.
Spectacolele din cadrul festivalului se vor desfășura la Teatrul de Stat Constanța, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de mare” dar şi în Piața Ovidiu.
Programul festivalului cuprinde producții teatrale ale marilor regizori din România, spectacole pe texte clasice dar și contemporane, o parte din ele având, sub o formă sau alta, temele mitologice şi evoluţia lor de-a lungul timpului.
Festivalul Internaţional de Teatru „Miturile Cetății” este o continuare a “Serilor de teatru antic” inițiate în anii ’70 de bine-cunoscutul regizor Silviu Purcărete.
Biletele pentru evenimentele desfășurate la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” și Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” se pot achiziționa online, de pe platforma www.mystage.ro și de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța.
Spectacolele din Piața Ovidiu și recitalul de la Muzeul Național de Artă au intrarea liberă.

Articolul precedentRusaliile și călușarii, între tradiții și obiceiuri
Articolul următorAjutor pentru absolvenții clasei a XII-a care vor dea admitere la facultate