Agenții unei firme de pază din Constanța au fost tâlhăriți în timpul unei intervenții la o sală de jocuri, de mai multe persoane aflate în incintă, incidentul terminându-se cu lupte de stradă între cele două părți.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, sâmbătă noaptea, după ce pe strada Semănătorului din municipiul Constanța izbucnise un conflict între mai multe persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o un conflict spontan între lucrători ai unei firme de pază și mai multe persoane, acestea din urmă provocând distrugeri autoturismelor firmei de pază.
Pentru a preveni comiterea unor evenimente deosebite, în sprijinul polițiștilor au venit și alte echipaje, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care, în scurt timp, au aplanat starea conflictuală.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că lucrătorii firmei de pază, în timpul verificării o sală de jocuri de pe strada Soveja, ar fi fost agresați de persoanele în cauză și deposedați de două telefoane mobile și o stație. Ulterior, agenții de pază ar fi plecat în urmărirea presupușilor agresori, aceștia fugind pe strada Semănătorului și intrând într-un imobil.
În urma conflictului, trei agenți de pază au suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportați la spital.
În cauză s-a deschis un dosar penal, pentru tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal și tragerea lor la răspundere.