Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv după ce, în urmă cu trei zile, a pătruns în locuința unei femei de 67 de ani, din satul Coslugea, și a violat-o. El este cunoscut cu multe antecedente penale, în special infracţiuni de furt.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în noaptea de 23 spre 24 septembrie, adolescentul a pătruns fără drept în locuința unei femei în vârstă de 67 de ani, din satul Coșlugea – comuna Lipnița, din județul Constanţa, și a întreținut cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere.
El a fost identificat cu sprijinul lucrătorilor Postului de Poliţie Lipnița, iar procurorii au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea adolescentului pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu. Conform anchetatorilor, minorul este cunoscut cu multe antecedente penale, el comițând cinci infracţiuni de furt, din case și de animale.

Tot în cursul zilei de vineri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia, care a admis propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentAu început lucrările de modernizare în stațiunea Saturn
Articolul următorLiviu Dragnea înlocuit cu Viorica Dăncilă pe peretele de la PSD Constanța