Pesediștii constănțeni au înlocuit tabloul cu fotografia fostului președinte al partidului, Liviu Dragnea, cu unul cu noul lider, Viorica Dăncilă, pus la loc de cinste pe unul din pereții de la sediul organizației județene.

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, susține că fiecare partid își etalează astfel liderul. „În fiecare sediu județean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP, este cultură instituțională să fie portretul președintelui. Noi ni l-am ales la congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budiști e Buddha. La noi, la PSD, președintele ales de congres este… a fost domnul Dragnea, a fost alt congres, și a ales pe doamna Viorica Dăncilă”, a explicat Felix Stroe.

El consideră că etalarea portretului președintelui partidului nu este un act de obediență. „De ce este obediență? Statutul PSD este al nostru și pentru noi este obligatoriu. Președintele este ales de congres și trebuie să știe fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e președinte. (…)Vorbim de cultură instituțională, nu de obediență. Și dați-ne voie ca la PSD în sediul județean să fie portretul președintelui ales de congres. Nouă nu ne este rușine la PSD cu doamna președinte Viorica Dăncilă”, a mai declarat președintele PSD Constanța.

Articolul precedentAdolescent arestat preventiv după ce a violat o femeie în locuința ei din Coslugea
Articolul următorPopasul Pescarilor din Olimp, afectat grav de un incendiu