S-a dat alerta la Olimp în această după amiază. Un bărbat este căutat în apele mării de o ambarcațiune a ARSVOM, după ce a intrat în mare ca să salveze doi copii.

Potrivit ISU Dobrogea, cei doi copii au fost salvați de la înec de un bărbat. Acesta a intrat după ei în mare și nu a mai reușit să iasă. Copii au primit primul ajutor de la echipajele SMURD, ajunse la fața locului. De asistență medicală a avut nevoie și mama copiilor, în urma unui atac de panică.

Bărbatul dispărut în mare are 36 de ani și este din județul Dâmbovița.

Marea este  agitată, cu valuri mari și este arborat steagul roșu pe plaja din Olimp.

Vineri, trei persoane (două în Mamaia și una în Olimp) şi-au pierdut viața, iar alte două au ajuns la spital, după ce au intrat în mare ignorând avertismentele salvamarilor.

UPDATE

Bărbatul din Dâmbovița, dispărut în valuri, venise la mare pentru a participa la Şcoala de Vară organizată de Pro România. Victor Ponta, a anunțat că toate activitățile de la Școala de Vară a Pro România au fost anulate ca urmare a acestui eveniment tragic.

„Suntem toți șocați si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp. Suntem alături de familia și prietenii colegului nostru cu adevărat erou – care azi și-a sacrificat viața pentru a salva doi copii ( nu erau copiii săi, nici măcar nu îi cunoștea – pur și simplu i-a văzut în pericol și, alături de Octavian, un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sărit in ajutor)! Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate în cadrul Școlii de Vară a tinerilor ProRomnia” a postat Victor Ponta, liderul ProRomânia, pe pagina de Facebook.

 

 

Articolul precedentAmbulanța solicitată la Școala de Vară a femeilor din PSD
Articolul următorTrupul bărbatului care a dispărut în mare după ce a salvat doi copii de la înec, a fost găsit