elicopter1

Regional Air Services – Aeroport Internațional Tuzla organizează Ziua Porților Deschise pe 30 iunie 2019, între orele 10.00-16.00, ca parte a evenimentului european dedicat elicopterelor, susținut de European Helicopter Association (EHA).

La inițiativa Union Française de l’Hélicoptère, membrii EHA au stabilit ca 30 iunie să devină Ziua Europeană a elicopterelor. În Franța, acestei provocări i-au răspuns majoritatea operatorilor civili și toți cei militari, iar EASA va sprijini întregul demers.

Între orele 10.00 și 16.00, piloții de elicopter ai Regional Air Services vor fi ghizi și vor prezenta pe platforma aeroportului (H2, H7 și H8) elicopterul AS 365 N – YR-RAH echipat cu troliu, în varianta de căutare și salvare, dar și echipamentele SAR, elicopterul Bell 206, Cabri G2 și elicopterele companiei Heliportugal. Toți participanții la acest eveniment sunt scutiți de taxele de aeroport.

Toți cei înscriși vor intra automat în tragerea la sorți pentru un zbor de agrement pe țărmul mării cu elicopterul Cabri G2. Acesta poate fi programat împreună cu reprezentanții Regional Air Services oricând până la data de 30 septembrie 2019.

Articolul precedentFOTO| Copil de trei ani rănit în urma unui accident în Constanța
Articolul următorAl doilea braconier turc prins în Marea Neagră, cercetat în stare de arest preventiv