Polițiștii locali constănțeni au aplicat, între 18 iulie și 05 august, 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.700 de lei, persoanelor surprinse încălcând prevederile legale în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța. Este vorba despre cei care au aruncat diverse deșeuri menajere sau inerte, lucruri uzate, pe domeniul public, situat la intersecția străzii Panait Cernea cu Chiliei, într-un loc neautorizat.

În afara amendării persoanelor responsabile de aceste fapte antisociale săvârșite în zona respectivă, polițiștii locali au efectuat demersurile necesare în vederea amplasării unor containere pentru colectarea gunoiului, fapt ce s-a concretizat în data de 6 august.

Acțiuni similare vor avea loc și în alte zone ale orașului, deoarece abandonarea deșeurilor pe domeniul public la Constanța continuă, încă, din nefericire.

„Solicităm celor care sesizează astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor și tragerea lor la răspundere, sesizând Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța 0241484205, iar un echipaj va interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp, numărul de contact este 0799606142, cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem restabili ordinea socială și să menținem un mediu curat și sănătos!”, spun polițiștii locali.

Articolul precedentUnitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a împlinit 11 ani
Articolul următorMii de ceasuri contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea