Mijlocaşul Răzvan Grădinaru a semnat, duminică, un contract cu echipa Viitorul Constanţa, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Grădinaru, în vârstă de 25 de ani, a semnat o înţelegere valabilă până în vara anului 2022.

Grădinaru este dublu campion naţional cu FCSB, în 2014 şi 2015, iar în carieră a mai evoluat pentru Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna, Poli Iaşi şi FC Voluntari.

Răzvan Grădinaru a evoluat în acest sezon în 15 partide pentru FC Voluntari, marcând un gol.

„Sunt bucuros că am reușit acest transfer. Mi-am dorit foarte tare să vin aici. Când am auzit de această oportunitate nici nu am stat să mă gândesc. Sper să fac lucruri bune și să ajut echipa și să nu-i dezamăgesc pe oamenii care au avut încredere în mine.

A contat faptul că urmează să lucrez cu Mircea Rednic, dar Viitorul a fost tot timpul un brand. Când eram junior știam de capacitatea de aici de a scoate fotbaliști. Cred că este un plus foarte mare în cariera mea că am ajuns aici. Trebuie să-mi arăt calitățile și să-mi ajut echipa. Mă știu de la 14 ani cu mulți colegi și sper să devenim un grup unit.

Este un obiectiv realizabil, ne despart puține puncte de Clinceni și Chindia. Plecăm cu o șansă mare și sperăm să ne atingem obiectivul”, a declarat Răzvan Grădinaru .

Sursa: Realitatea de Constanta