Tragedie duminică în județul Călărași. Un bărbat a murit și alte două persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident pe DN 3B, în comuna Borcea, în urma coliziunii dintre două autovehicule.Victimele sunt din municipiul  Fetești, județul Ialomița

La locul accidentului au ajuns un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, un  echipaj SAJ Călărași și un echipaj de la Ambulanța Fetești.

În urma accidentului au rezultat trei victime, din care una încarcerata si inconștientă.

 Una dintre victime prezenta suspiciune fractura bazin si multiple excoriatii, asistată  de SMURD, transportată la spitalul din  Fetești. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ.

La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD de la Constanța, care a aterizat la fața locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr și membru superior și care ulterior a fost preluată de o ambulanță SAJ.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de 33 ani, transportat la spitalul Fetești a intrat în stop cardio respirator, fiind declarat decesul.

Poliția cercetează cauzele producerii accidentului. 

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi