Cetățeanul vietnamez care, marți noapte, și-a omorât un coleg de muncă, de aceeași naționalitate, a fost arestat preventiv.

Potrivit polițiștilor constănțeni, cetățeanul vietnamez de 42 de ani, acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor din data de 2 octombrie, a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile din partea Tribunalului Constanța. El a fost introdus în arestul Poliției Județene Constanța.

Marți noapte, în jurul orei 22.00, un conflict spontan a izbucnit între cei doi bărbați din Vietnam, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în zona abdomenului. Cei doi erau muncitori la o societate de pe platforma portuară și locuiau într-un cămin aflat în incinta Portului Constanța.

Victima, în vârstă de 29 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța, unde a intrat în stop cardiac. Tânărul a fost resuscitat și apoi dus în sala de operație, pentru o intervenție chirurgicală însă, în ciuda eforturilor medicilor, în cursul nopții a decedat.

Articolul precedentScreening gratuit pentru afecțiunile digestive, pentru constănțeni
Articolul următorRămași fără loc de muncă în pragul iernii. Singura fabrică de confecții din Mangalia a fost închisă