Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, și-a deschis astăzi porțile.

Vremea nu prea a ținut cu cei prezenti pe plaja Neversea. A plouat torențial la Constanța, dar chiar și așa fanii festivalului au infruntat ploaia și-au schimbat abonamentele într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise în intervalul 12.00 – 08.00.

Concertele încep cu Alan Walker,  Hardwell, GTA, Yellow Claw, Modestep, NGHTMRE, Satra B.E.N.Z., DOC, Acid Pauli, Blond:ish, El Mundo, Nightmares on Wax și mulți alții.

Timp de patru zile și patru nopți, fanii festivalului vor avea parte de cele mai intense apusuri și răsărituri de soare acompaniate de muzica valurilor Mării Negre dar și de muzica celor mai buni artiști ai lumii.

Plaja se transformă într-un loc fantastic, iar participanții sunt personaje care călătoresc în timp alături de artiștii care vor urca pe scenele amplasate pe plaja Neversea. În călătoria cu arca magică spre NEVERSEA fanii festivalului au la dispoziție un compas gigantic care îi călăuzește pe mare, cuburi magice care le pot îndeplini dorințe, bărci parametrice dar vor face cunoștință și cu vietățile marine prietenoase.

Neversea 2018 are loc în perioada 5-8 iulie, pe Plaja Modern din Constanța.

 

Articolul precedentAmbarcațiunilor cu motor le este interzis să circule printre turiștii care înoată în mare
Articolul următorPrezența virusului Pestei Porcine Africane confirmată într-o gospodărie din Constanța