Un bărbat plin de sânge a fost găsit mort în seara aceasta, în fostul bazin de înot de pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. În acest moment autoritățile competente efectuează cercetari la locul faptei.

O femeie care trecea prin zonă și l-a văzut a sunat la 112. Pompierii Detașamentului Fripis au intervenit pentru a scoate bărbatul din fosta piscină. Medicii prezenți la fața locului au declarat decesul.

Bărbatul nu avea acte asupra lui și pentru moment nu se cunoaște identitatea acestei persoane.

Potrivit IPJ Constanța din primele cercetări, pe trupul și membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violența. Cadavrul va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Nu a fost stabilită înca identitatea persoanei în cauză, deoarece nu a fost găsit niciun document de identitate asupra sa. Cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. Ancheta va fi preluată de un procuror.

UPDATE

„Cadavrul descoperit in bazinul de inot de pe raza Sec’iei 2 Politie a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui. Figureaza ca fiind fara ocupatie.T. Ionică este numele decedatului. Nu il avem ca disparut la nivelul judetului Constanta. Se efectueaza verificari si la colegii din Vaslui”, anunță IPJ Constanța

Foto/video  SAJ Constanța

 

Articolul precedentSimona Halep ambasadorul Universității Ovidius din Constanța
Articolul următorÎmbrăcăminte contrafăcută, de aproape 300 de mii de lei, confiscată în Portul Constanța