accident

Pompieri, echipaje medicale și polițiști au intervenit în această după-amiază, pentru salvarea a șase persoane în urma unui grav accident de circulație care a avut loc la Medgidia. Două persoane,în comă au fost transportate la Spitalul din Medgidia.

Din primele informații, ar fi vorba despre un minor care a condus fără permis un autoturism, a pierdut controlul direcției și a intrat într-un grup de persoane care se aflau pe trotuar.

În urma accidentului  au rezultat cinci victime, dintre care una a fost transportată în comă la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul, o persoană în comă la Spitalul Medgidia și alte trei persoane, între care doi copii, au suferit traumatisme.

Minorul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, dar a fost identificat în scurt timp de polițiști.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis si părăsirea locului accidentului.

UPDATE

Cele doua persoane accidentate de minorul fără permis, au murit.

 

Articolul precedentFOTO| Contrabandă cu articole vestimentare, descoperită la Vama Veche
Articolul următorFOTO| Constănțenii cer o plajă care să nu fie sufocată de șezlonguri. Protest în fața sediului Apelor Române