Un incendiu puternic a izbucnit la o casă de pe strada Pescăruș, cartierul Faleză Nord din Constanța. O bătrână  a fost transportată la spital.

La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere de la 3 subunități.

Datorită faptului că în anexa casei se găseau produse combustibile, dar și pozitia caselor (lipite una de alta)  a făcut ca incendiul să se extindă la alte 2 locuințe. Pompierii lucrează la  localizarea incendiului, transmite ISU Constanța.

O bătrână de aprox 79 de ani a fost transportată la spital de o ambulanță SAJ. Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite după stingerea acestuia.

UPDATE

„27 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere au intervenit, timp de 7 ore, pentru lichidarea incendiului izbucnit la o locuinta (aceasta impreuna cu anexele au fost distruse in totalitate). Incendiul s-a propagat la alte doua locuinte (una de pe aceeasi strada, cea de a doua pe strada Razboieni) carora l-au fost afectate acoperisul si un geam. Cauza probabila a fost stabilita flacara de la un aparat de gatit nesupravegheat”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță.

 

Sursa video ISU Constanța

Publicată de ISU Constanta pe Marţi, 18 Septembrie 2018

 

Articolul precedentÎncălțăminte contrafăcută, în valoare de peste 950.000 lei, confiscată în Portul Constanţa Sud Agigea
Articolul următorFOTO| Cinci victime într-un accident grav la Hârșova