Articole de încălțăminte în valoare de peste 950.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, au  fost descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali, au fost descoperit 1.600 perechi de încălţaminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Destinatar ul containerului este o societate comercială de pe raza municipiului București, administratorul societăţii comerciale este un cetăţean chinez, în vârstă de 33 de ani, având reședința pe raza județului Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Articolul precedentUn Renault căutat de autoritățile din Marea Britanie, a fost depistat în Constanța
Articolul următorVIDEO| Incendiu puternic izbucnit la Constanța. Trei case cuprinse de flăcări