marica_zicu

 

Ianis Zicu (36 de an) a fost prezentat de Ciprian Marica, azi, la FC Farul Constanța într-o conferință de presă.

Ciprian Marica, principalul finanțator al clubului a declarat că pentru Farul este un moment important  și un nou început cu Ianis Zicu, antrenor.

„Sper ca oamenii să îi fie alături. Eu am încredere în el. pentru Constanța. De ce Ianis? Pentru că este un copil al Farului, a crescut aici, știe ce înseamnă Farul. Este un copil al Constanței.  Cred că Farul are mare nevoie de entuziasmul unui antrenor tânăr, care a văzut cum funcționează lucrurile în străinătate. Trebuie să avem curaj. Am toată convingerea că se va pune în slujba echipei și va munci pentru Farul. Este un nou început cu Ianis antrenor. Sper ca oamenii să îi fie alături. Eu am încredere în el. Ne dorim, visăm să promovăm, dar trebuie să fim realiști și să vedem și problemele pe care le avem. ”, a spus Ciprian Marica.

 

Ianis Zicu îl va avea ca secund  pe Daniel Florea, iar Mihai Moraru va fi antrenor cu portarii. De asemenea, preparator fizic este Cătălin Bușuricu, iar team-managerul echipei George Galamaz.

Noul antrenor al alb-albaștrilor a subliniat faptul că își dorește foarte mult să facă performanță, să promoveze, este foarte important începutul de sezon și a dezvăluit că vrea să aducă mai mulți jucători.

 

Articolul precedentTârgul de Artă și Antichități ”Constanța Revival” revine în Piața Ovidiu
Articolul următorNEVERSEA. Acrobați care dansează deasupra publicului, parade cu creaturi fabuloase ale mării, show-uri aviatice cu F16 și Mig 21