Înaintea meciului retur cu KAA Gent, din Europa League,de joi, 1 august, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a susținut o conferință de presă.

Gheorghe Hagi este optimist înaintea meciului cu belgienii și are încredere în echipa lui. Viitorul – Gent pornește de la scorul de la 3-6 și formaţia sa trebuie să marcheze cel puţin patru goluri în meciul retur cu Gent, pentru a se putea califica în turul următor din Europa League. Îşi doreşte ca jucătorii să evolueze la fel de bine ofensiv ca în meciul tur, dar să nu mai facă greşelile defensive care au dus la primirea a şase goluri în partida de săptămâna trecută.
„Suntem încrezători în golurile pe care le-am marcat. Suntem într-un moment bun, jucăm acasă, vrem să găsim ideea cea ma buna să-i batem. Încercăm sa creeam imposibilul, nu este ușor.Trebuie să atacăm, să marcăm 4 goluri, dacă vrei să ai șanse să te califici…În acest gen de meciuri un gol, două poate să-l aducă publicul.”

 

Gheorghe Hagi a confirmat și negocierile cu Standard Liege în privința transferului lui Denis Drăguș. „Sunt discuții cu Standard, important este că ne dorim acest transfer, iar Denis merită. Este un moment bun pentru a face acest pas. Belgia are un campionat bun, jucătorii români au făcut lucruri bune acolo și reprezintă etapă către nivelul 1”.

 

Articolul precedentContract fabulos pentru GSP Offshore, compania deținută de Gabriel Comănescu
Articolul următorLocomotiva unui tren care transporta păcură a luat foc în mers