FC Farul Constanța întâlnește pe FC Arges duminică, 21 octombrie, de la ora 12.00, pe Stadionul Farul Constanța, în etapa a XIII-a, liga a II-a. 

Înainte de primul fluier de începere al meciului de duminică, FC Farul Constanța – FC Argeș, fostele glorii alb-albastre vor înălța câte un steag personalizat dupa care se va lansa și un logo al echipei FC Farul Constanta în cercul de la centrul terenului. Căpitanul echipei FC Farul Constanța împreună cu managerul Ionel Dănciulescu, vor duce fanionul personalizat la colțul terenului.

O parte dintre legendele alb-albasre printre care Marin Tufan, Ilhan Mustafa, Ion Constantinescu, Stefan Petcu, Constantin Gache, Cristian Camui, Ioan Anton, Paul Peniu si Petre Buduru au confirmat prezența la stadion.

Suporterii sunt așteptați în număr căt mai mare la stadion să-și susțină echipa favorită.

Sursa video FC Farul Constanța/facebook.com

Legendele Alb-Albastre se întorc acasă!

Legendele Alb-Albastre se întorc acasă!Cu 20 de minute înainte de primul fluier de începere a meciului de duminică, FC Farul Constanța – FC Argeș, fostele glorii alb-albastre vor înălța câte un steag personalizat dupa care vom lansa și un logo al echipei FC Farul Constanta în cercul de la centrul terenului . Înainte de fluierul de start, căpitanul echipei FC Farul Constanța împreună cu managerul Ionel Dănciulescu, vor duce fanionul personalizat de la colțul terenului. O parte dintre Legendele alb-albastre printre care enumerăm pe Marin Tufan, Ilhan Mustafa, Ion Constantinescu, Stefan Petcu, Constantin Gache, Cristian Camui, Ioan Anton, Paul Peniu si Petre Buduru au confirmat prezența la stadion. Vă așteptăm și pe voi în număr cât mai mare la reîntâlnirea cu istoria!HD https://goo.gl/JtwFk9#fcfarulconstanta #constanta #farulconstanta #legendelealbalbastre

Publicată de FC Farul Constanța pe Vineri, 19 Octombrie 2018

Legendele alb-albastre

Marin Tufan – În curând povestea unui campion cu inima de leu HD https://goo.gl/NJFJUL#fcfarulconstanta #farulconstanta #mariantufan

Publicată de FC Farul Constanța pe Joi, 18 Octombrie 2018

Articolul precedentUnde ieșim în week-end, la Constanța?
Articolul următorFOTO| FC Viitorul – Sepsi Sf. Gheorghe 2-3