Se anunță un sfârșit de săptămână plin de evenimente captivante și antrenante din care nu vor lipsi buna dispoziție și adrenalina.

Am realizat pentru dumneavoastră o radiografie a celor mai importante activități culturale și sportive care au loc la Constanța în acest weekend.

 

Constanța Streetplay 3X3 Schools Battle, sâmbătă, 20 octombrie și duminică, 21 octombrie, Liceul Teoretic „Ovidius”, de la 09:30.

Cea de-a doua etapă a turneului de Baschet 3×3 se dispută în acest weekend la Liceul Teoretic „Ovidius”.

Peste 400 de elevi de gimnaziu și liceu de la peste 50 de școli și licee din Municipiul Constanța sunt angrenați în această competiție, care apare în calendarul Federației Internaționale de Baschet 3×3.

Competiția cuprinde patru categorii: gimnaziu masculin, gimnaziu feminin, liceul masculin, liceu feminin. Cele mai bune echipe la fiecare categorie vor participa la marea finală care va avea loc în luna noiembrie.

 

Meci de volei feminin, Divizia A2

Echipa CS Top Volei 05 Constanța întâlnește CSM 2007 Focșani, sâmbătă 20 octombrie, de la ora 13:30, la Sala Tomis a Complexului Flămânda.

Duminică, 21 octombrie,la Sala Sporturilor din Constanța are loc competiția dintre echipa de handbal feminin CSU Neptun constanța și HC Dunărea Brăila2, începând cu ora 14:00. Meciul face parte din Campionatul Național Divizia A.

 

Magic Swing, duminică, 21 octombrie, de la ora 19:00, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” găzduiește un show unic plin de vervă, dinamism și culoare duminică, 21 octombrie, de la ora 19:00. Vedeta acestui show este muzica retro a anilor ’30, ’40, ’50, ’60. Spectacolul este pus în scenă de Gabriela Dobre iar coregrafia este semnată de Iulian Ghencea, asistent de coregrafie fiind Petronela Iordache.

Preţul unui bilet este de 8 lei pentru copii și elevi și 15 lei pentru pensionari și studenți. În funcție de locul ocupat în sală, prețurile sunt cuprinse între 20 de lei și 50 de lei.

 

Teatrul de Stat Constanța

„Veethoven…, făi!”, vineri 19 octombrie, ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanța

Publicul constănțean este așteptat la Teatrul de Stat Constanța la spectacolul de teatru regizat de Iulian Enache și jucat de Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip.

 

Oferta Teatrului de Stat Constanța continuă cu spectacolul „Să ne răzbunăm, iubito!”, sâmbătă , de la ora 19:00. Comedia scrisă de Georges Feydeau este plină de răsturnări spectaculoase de situații cu un final surpriză. Regia este semnată Felicia Dalu iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

 

Duminică, 21 octombrie, tot de la ora 19:00, este pusă în scenă comedia – cult „Testosteron” în care șapte bărbați, care vin la o nuntă care nu se mai întâmplă, au ocazia să se angajeze într-o competiție a orgoliilor.

Din distribuție fac parte Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi și Adrian Dumitrescu.

Articolul precedentO tânără a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp
Articolul următorVIDEO| Coregrafie specială înaintea meciului FC Farul – FC Argeș. Legendele Alb-Albastre se întorc acasă