Cazul morţii lui Răzvan Ciobanu este în continuare pe rolul parchetului de la Constanța. Ancheta este departe de a se încheia, iar informaţii noi apar în fiecare zi.

Bărbatul despre care se spune că i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu, designerul vestimentar mort într-un accident la Constanța, a fost audiat astăzi de anchetatori. Fusese citat cel putin o data, dar ar fi refuzat, potrivit unor surse.

Bărbatul se numește Dragos Craitza și a fost prieten bun cu Razvan Ciobanu, iar astăzi a trebuit să răspundă întrebărilor polițiștilor de la Serviciul Rutier de la Constanța.

Procurorii și polițistii au efectuat până la acest moment percheziția electronică  la  telefonul lui Răzvan Ciobanu și expertiza completă a mașinii. Rezultatele acestora dar și analiza toxicologică ar putea face lumină în cazul morții creatorului de modă.

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de 29 aprilie într un accident rutier în localitatea Săcele. Designerul conducea o mașina împrumutată de la un prieten iar în urma analizelor preliminare s-a constatat că în noapte tragediei consumase substanțe stupefiante.

 

Articolul precedentCetățeni străini, care intenţionau să ajungă în state din vestul Europei, depistați ascunși sub un autocar
Articolul următorAlertă la Eforie Sud. Bărbat înecat, scos din valurile mării