Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai I.P.J. Constanța și I.J.J. Constanța, au descoperit, ascunşi sub un autocar, trei cetăţeni din Algeria, Palestina și Maroc, fără documente de călătorie. Cei trei tineriau declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. 

În data de 1.07.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai I.P.J. Constanța și I.J.J. Constanța, în urma unui control la  un autocar, înmatriculat în România au descoperit  sub mijlocul de transport, trei persoane. Cei trei sunt cetăţeni din Algeria, Palestina şi Maroc, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au declarat că s-au ascuns sub autocar cu intenția de a ajunge în state din vestul Europei.

Șoferul autocarului a declarat că nu avea cunoștință despre existența celor trei bărbaţi ascunși sub mijlocul de transport pe care îl conducea.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Cei trei cetăţeni fiind predați autorităţilor bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

 

Articolul precedentVIDEO| Percheziții de amploare la hoții din locuințe. 26 de suspecți reținuți
Articolul următorVIDEO| Audieri noi în cazul morții lui Răzvan Ciobanu