Amplă operațiune de căutare pe litoralul Mării Neagre. Au fost descoperite și ridicate sute de pachete cu droguri în ultimele două zile pe plajele din Năvodari, Vadu, Costinești, Cap Aurora. Peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi se află în  acest moment pe litoralul românesc, aproximativ 90 Km și efectuează căutări.

„Au fost găsite droguri inclusiv pe mare. Această operațiune a beneficiat de două elicoptere din cadrul MI, 14 ambarcațiuni din cadrul Poliției de Frontieră. S-au folosit și scafandrii în  căutarile de astăzi.Sperăm să găsim toate  coletele care conțin droguri pentru a înlătura orice pericol potențial asupra cetățenilor din Constanța” a declarat comisar Dragan Georgian, purtator de cuvant al IGPR.

Drogurile se presupune că fac parte din lotul  de 3oo kg ce au fost găsite plutind în jurul platformelor maritime în urmă cu câteva zile, iar toate acestea să facă parte din ancheta tonei de cocaină descoperită într-o  șalupă pe plajă la Sf. Gheorghe.

Poliția a transmis astăzi un comunicat prin care avertizează cetățenii să nu  deschidă pachetele, în cazul în care sunt găsite pe țărm. Aceste droguri au o concentrație foarte mare (peste 90%) și pot  pot pune în pericol viața.

Articolul precedentFOTO| Farul, victorie cu ACS Energeticianul. Păun omul meciului
Articolul următorFOTO| Cel mai mare exercițiu naval din Marea Neagră. Deschiderea oficială a avut loc la Constanța