O grupare alcătuită din trei tineri atacă taximetriștii la Constanta, în mod special pe timpul nopții. Modul de acționare este următorul: doi urcă în spate, unul în față și sub amenințarea cuțitului îi jefuiesc de bunurile personale și de încasări pe taximetriști. Victimele sunt alese din rândul taximetriștilor, fiind atacați angajații mai în vârstă.

Una dintre victime, taximetristul I.N., povestește următoarele: „În timp ce eram în stația de taxi a venit o persoană la mine, s-a așezat pe bancheta din față, între timp și-a prins intenționat, mâneca la geacă…în momentul când m-am aplecat să-i deschid ușa civilizat, luându-l de bună credință, în secunda aceea au intrat înca două persoane în spate și până să mă ridic mi-a pus cuțitul la gât!”

Atacatorii nu țin cont de firmele de taxi. Până acum le-au căzut victime șoferi de la toate companiile de taximetrie constănțene. Din totalul de 15 victime doar 4 au avut curajul să se prezinte la IPJ, probabil gândindu-se la repercusiuni.

La nivelul IPJ Constanța există 4 sesizări cu un mod de operare similar și se efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

În momentul în care vor fi prinși, cei 3 vor fi acuzați de tâlhărie în formă continuată și vor fi trimiși în judecată.

 

 

Articolul precedentÎncălțăminte și îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud
Articolul următorVIDEO|Incendiu puternic la Cernavodă. Intervin pompierii