FC Viitorul a câștigat cu scorul de 3-2 (2-1) în fața formației Podbeskidzie Bielsko, în a doua partidă de verificare pe care a disputat-o în Poloniape 30 iunie.

Constănțenii au înscris prin Paul Iacob în min.4, șut de la 14m, Lyes Houri în min.29, după o frumoasă acțiune personală și un autogol al unui fundaș polonez după o centrare a lui Băjan în min.83. Bielsko a înscris după ce a beneficiat de două lovituri de la 11m, în min.27 (Sabala) și 57 (Rakowski). Prima execuție a fost apărată de Tordai, dar mingea respinsă de portarul constănțean a fost reluată ulterior în plasă. În min.70, jucătorul Palavandishvili a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Stoica.

Pentru FC Viitorul au evoluat (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai (75 Șerban) – Băjan, Luchin (46 Leca), Ghiță, Neciu (65 Boboc) – Ciobanu, Iacob, Lyes – Florescu (65 Pitu) – Țîră (46 Stoica, 75 Chera), Voduț (46 Gavra)

FC Viitorul va mai disputa două jocuri de verificare, pe 4 iulie cu Legia Varșovia (Varsovia Stadion, ora 20.15) și pe 5 iulie: cu  Radomiak Radom (la Warka, ora 19.00).

Sursa foto Academia de Fotbal Gheorghe Hagi

Articolul precedentCentrul pentru Resurse Civice contribuie la creșterea transparenței în actul decizional local
Articolul următorAutoturism distrus după ce a luat foc în mers pe un drum județean din Tulcea