farul_mioveni

 

 Farul a învins cu scorul de 2-0 pe liderul clasamentului, CS Mioveni, în cadrul etapei a 14-a din Liga a 2-a de fotbal.

Constănțeni au reușit un meci foarte bun și i-au administrat prima înfrângere din actualul campionat, adversarei, pe care a învins-o cu 2-0 prin golurile marcate de Paul Antoche în minutul 4 și Baudouin Kanda în minutul 56.

Pe lângă cele două goluri, constănțenii au mai avut și alte ocazii bune să înscrie, Alexandru Stoica și Ionuț Stoica, șuturi în bară, în minutele 35, respectiv 47.

“Jucătorii au jucat așa cum trebuie și cum pot să o facă. Din prima zi, de când am venit aici și am văzut cum se antrenează, nu aveam niciun dubiu că nu pot să arate de maniera această. Sunt jucători care au dorință mare de afirmare. Cred că foarte multe cluburi din Liga 1 se uită la ei, dar noi sperăm să-i ținem cât mai mult, să avem stabilitate, să fim un club serios, iar orașul să-și dorească să realizeze ceva, pentru că este păcat să fie atâta lume pasionată de sport, atâția copii care vor să facă mișcare și echipa Farul să se clatine cum s-a întâmplat în ultimii ani….. Eu vreau să câștig fiecare meci, mă uit mai puțin la clasament. În momentul în care își câștigi punctele, nu ai cum să fii decât în față. Mă bucur că fanii au început să viseze frumos, sper să existe acest entuziasm și în momentele grele”, a declarat Ianis Zicu.

În următoarea etapă a Ligii a doua, FC Farul o va intalni pe SCM Gloria Buzău, sâmbătă, 2 noiembrie, ora 11:00, în deplasare.

Articolul precedentLa noapte trecem la ora de iarnă
Articolul următorConstanța, Capitala Tineretului din România, pentru un an