mascati_politie

Un bărbat din Medgidia urmărit internaţional pentru infracțiuni de furt, fapte comise în Belgia, a fost capturat de polițiștii constănțeni.

La data de 15 ianuarie o patrulă mixtă de ordine publică  formată din poliţişti din cadrul Poliției municipiului Medgidia și un jandarm din cadrul I.J.J. Constanța au depistat un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Belgia pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța și va fi prezentat instanței de judecată pentru emiterea unui mandat de arestare, în vederea predării către autorităţile belgiene.

 

Articolul precedentMangalia. Control auditiv gratuit pentru nou-născuți la Spitalul Municipal
Articolul următorJucării contrafăcute, de aproape 700.000 de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud – Agigea