“Underground Art Flipping”, proiectul care se va derula în regim de parteneriat între Primăria municipiului Constanța, Confort Urban și ONG Asociația CreativePlus,are ca obiectiv  transformarea pasajului pietonal subteran din zona Gării într-un spațiu de activități educativ culturale pentru tineri.

Proiectul include, pictarea pasajului pe baza unor concursuri de creație destinat mediilor artistice locale, realizarea unor decorațiuni de artă murală cu includerea unor mesaje de educație pentru dezvoltare durabilă, pregătirea spațiului pentru găzduirea unor evenimente culturale menite a încuraja educația durabilă (evenimente de celebrare a Zilei Voluntarului, Zilei Anti-Bullying etc.), pregătirea spațiului pentru desfășurarea unor concerte stradale integrate sub conceptul “Underground Music for Young Artists”, expoziții fotografice, galerii de artă în aer liber etc.

Finanțarea acestui proiect este asigurată de Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate. iar implementarea va fi facută de un grup de

tineri, voluntari ai Asociației CreativePlus ONG, care se va ocupa de realizarea

părții artistice a proiectului.

Sursa: Realitatea de Constanta