Un autoturism marca Renault, căutat de autoritățile din Marea Britanie, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pe raza judeţului Constanţa.

În data de 17.09.2018, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Soferul, un cetăţean român G.R., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a cumpărat maşina de la o firmă din Marea Britanie, plătind o sumă de 500 de lire avans, iar ulterior a hotărât să vină în România deoarece nu mai avea bani să plătească ratele. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost confiscată rămânând la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

 

Articolul precedentApă cu presiune scăzută în mai multe cartiere din Municipiul Constanța
Articolul următorÎncălțăminte contrafăcută, în valoare de peste 950.000 lei, confiscată în Portul Constanţa Sud Agigea