Un militar aflat în serviciu la unitatea militară din Mamaia Sat a Forțelor Navale a fost găsit mort, împușcat cu arma din dotare.

Potrivit reprezentanților Statului Major al Forțelor Navale, incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 15.20. „În timpul executării serviciului de pază la U.M. 02052 Mamaia Sat, caporalul Pricop Ionel s-a împușcat cu arma din dotare.
Personalul unitatii a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical chemat la fața locului a constatat decesul militarului”, au precizat sursele citate.
Conform procedurilor, cazul e cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar.

„La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt”, au mai precizat reprezentanții SMFN.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unității s-a constituit o comisie administrativă, condusă de șeful de stat major al Centrului 110 Comunicații și Informatică.
Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni in teatrele de operații.

Articolul precedentVIDEO| Incidente în lanț în stațiunea Mamaia
Articolul următorTânăr din Câmpulung Moldovenesc dat în urmărire, prins de jandarmi în Gara Constanța