Opt turiști români care au căzut dintr-o barcă, în Dunăre, vineri după amiază, fiind în pericol de înec, au fost salvați după o intervenție a polițiștilor de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost alertați, vineri, în jurul orei 16.30, de către un angajat de la Stația Meteo Sulina despre faptul că în Golful Musura, în dreptul stației meteo, s-a răsturnat o ambarcațiune cu mai multe persoane la bord.

Polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă cu două ambarcațiuni rapide, iar în scurt timp cele opt persoane au fost recuperate din apă și aduse în siguranță în Portul Sulina, unde au fost preluate pentru investigații medicale amănunțite, de personalul medical de la Serviciul de Urgență Sulina.

Cei opt turiști, cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, se plimbau cu ambarcațiunea, iar pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, polițiștii de frontieră au informat lucrătorii Căpităniei Portului Sulina.

Articolul precedentCetatea Carsium de la Hârșova va fi reabilitată pentru 2,3 milioane de euro
Articolul următorConstanța va avea 104 autobuze noi, cu bani luați cu împrumut