Trei tineri, toți din Tulcea, sunt cercetați de polițiștii constănțeni, în stare de reținere, după ce au comis mai multe tâlhării pe raza municipiului Constanța.

Potrivit Poliției Județene Constanța, agenții Biroului de Investiții Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție, au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 de ani, toți din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, la data de 29 septembrie, în jurul orei 08.40, tinerii ar fi deposedat, prin violență, o femeie, în vârstă de 65 de ani, din Constanța, de poșetă. În sarcina celor trei, polițiștii constănțeni au reținut o altă infracțiune de tâlhărie, faptă comisă la aceeași dată, în jurul orei 19.00, tot pe raza municipiului Constanța. Ei sunt acuzați că au smuls telefonul mobil unei adolescente, în vârstă de 17 ani, din Constanța.

Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate, estimat la aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat acestora. Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei trei tineri pe bază de ordonanțe, iar în cursul zilei de duminică vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCetățeni albanezi, opriți pe raza localității Almălău, la frontiera cu Bulgaria
Articolul următorO adevărată comoară din aur alb, confiscată la Vama Veche