Un transport agabaritic va fi efectuat, în următoarele zile, din Portul Constanța până la Isaccea, fiind afectat traficul rutier, etapele de desfășurare fiind stabilite de poliția rutieră.

Astfel, transportul va fi făcut pe ruta Constanța Poarta 7 – Autostrada A4 – Ovidiu – DN 22 – DN 22D – Ciucurova – DN 22A – Cataloi – DJ 229A – DN 22 – Isaccea. „Lățimea maximă a vehiculului este de 3,60 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Acesta transportă un generator pentru EON Tulcea. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, au transmis reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Articolul precedentVideo/ Băncuțe și coșuri noi de gunoi pe trotuarele proaspăt asfaltate de pe bulevardul Tomis!
Articolul următorRafinăria Petromidia și divizia de petrochimie intră în revizie programată