Traficul rutier pe un drum județean din Tulcea va fi restricționat, timp de două zile, din precauție, după ce în Poligonul de la Babadag se vor executa trageri cu muniție de luptă. Circulația pe drumul respectiv se va desfășura în intervale programate, de către 15 minute pe oră.

Astfel, potrivit Prefecturii Tulcea, miercuri și joi, între orele 08.00 – 23.00, în poligonul Babadag situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea. „În acest timp, circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi  restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier”, se precizează într-un comunicat al Prefecturii Tulcea. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Autoritățile tulcene le recomandă șoferilor, pentru o bună desfășurare a circulației rutiere între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, să folosească ruta alternativă Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara, sau retur.

Articolul precedentTrafic restricționat pe strada Traian din Constanța
Articolul următorConstănțean sancționat după ce a fost prins aruncând gunoaie pe un teren viran