Un bărbat din Constanța a fost sancționat de polițiștii locali după ce, în urma unei plângeri, a fost prins în timp ce descărca deșeuri pe un teren viran de pe strada Amsterdam din municipiu.

Un echipaj al Poliției Locale din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a intervenit pe strada Amsterdam, în urma unei sesizări făcute de un cetățean care a apelat Dispeceratul Poliției Locale Constanța. „Agenții noștri cu atribuții în domeniul protecției mediului au identificat o persoană care descărca deșeuri dintr-o autospecială pe un teren liber de construcții”, au declarat reprezentanții Poliției Locale.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 3.000 de lei, cu măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termen de 48 de ore. „În urma verificărilor ulterioare s-a constatat că persoana sancționată contravențional s-a conformat măsurilor dispuse de către polițiștii locali, ridicând deșeurile depozitate”, au precizat sursele citate

Pe această cale, polițiștii locali reamintesc persoanelor fizice și juridice că au obligația legală de a depozita deșeurile numai în locuri special amenajate. Faptele antisociale pot fi sesizate la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp).

Articolul precedentTrafic restricționat pe un drum județean din cauza tragerilor din poligonul Babadag
Articolul următorRecidivist reținut după ce a atacat mai multe bătrâne în zona Tomis III