Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă de pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să restricționeze, joi, traficul rutier pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Ion Rațiu.

În vederea executării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Locală și Poliția Municipală.

De asemenea, a fost informată și Regia Autonomă de Transport în Comun, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun 2-43, 43C și 43M, care vor circula după următorul itinerar: str. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia (până la Capitol) – bd. Tomis, pe sensul de mers spre Tomis Nord. Vehiculele care circulă pe str. Mircea cel Bătrân, tronsonul str. Nicolae Iorga – str. Ion Rațiu, îşi vor continua traseul pe bd. Tomis.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Articolul precedentFOTO| Amenzi de 68.350 de lei aplicate de polițiștii locali într-o singură zi
Articolul următorSimona Halep merge în turul 3 la Australian Open. „Am luptat pentru că am vrut să câștig”