amenzi

Polițiștii locali au aplicat pe 16.01.2019,  248 amenzi contravenționale în valoare totală de 68.350 lei.
27 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public, 13 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice; 113 încălcări ale legislației rutiere; 66 abateri pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 13 abateri pentru fumat în incinta unei unități medicale de tip spital, 2 abateri pentru executarea de lucrări de construcții fără autorizație de construire și 4 abateri ale agentilor economici care nu și au îndeplinit obligațiile legale privind modul de comercializare a unor produse.
În ultimele 24 de ore, polițiștii locali au depistat în Piața Tomis 3 și Eden, 3 persoane care ofereau spre vanzare tigări de contrabandă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța și au fost sancționate contravențional cu suma de 1.000 lei, fiecare.
Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare.

Articolul precedentFOTO| Au intrat cu mașina în pom. O persoană decedată și una în comă
Articolul următorTrafic restricționat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța!