Cinci subofițeri absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Ceremonia de numire în funcție a celor cinci sergenți majori, între care și o fată, cu vârste între 19 și 27 de ani, a avut loc, luni, astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Subofițerii au fost prezentați personalului unității, ulterior fiind incluși într-un program de pregătire ce cuprinde activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadrați la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, urmând să ocupe funcții de subofițer operativ.

Cei cinci absolvenți au mulțumit tuturor colegilor pentru primire și au spus că “doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promițând să acționeze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”. La rândul ei, conducerea IJJ Constanța i-a asigurat pe tinerii subofițeri de tot sprijinul, i-a felicitat și le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.

Articolul precedentRATC devine CT BUS și autobuze de ultimă generație le vor înlocui pe cele actuale
Articolul următorAmendată de polițiștii locali pentru cerșetorie; își folosea copilul de trei ani