O tânără de 24 de ani, care-și folosea la cerșit copilul de trei ani, a fost amendată de polițiștii locali, care au surprins-o în față la Policlinica nr.2 din Constanța.

„Lucrătorii instituției au depistat o femeie, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Medgidia, care se folosea de un minor în vârstă de trei ani în vederea obținerii unor foloase materiale de la trecătorii din zona ICIL, vis a vis de Policlinica nr.2. Persoana în cauză își ținea fiul în brațe și cerea insistent bani de la trecători”, spun reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale unei infracțiuni au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, a fost notificata și Direcția Generală de Asistență Social și Protecția Copilului Constanța pentru a dispune măsurile legale ce le intră în competență.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța <<SPUNE STOP CERȘETORIEI!>> și să nu mai dea curs cererilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat”, au mai spus sursele citate.

Articolul precedentTineri absolvenți la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța
Articolul următorAcțiune de donare de sânge, sâmbătă, la Medgidia