Se simte dragostea în aer pe litoral! Pe 27 iulie, în Mamaia,  asortează-ți zâmbetul cu soarele, colorează-ți sufletul cu multă stare de bine și fii gata de cursă!

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție, The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri pe faleza de la malul mării, în cadrul căreia participanții sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

The Color Run LOVE TOUR  este cel mai colorat dintre toate de până acum și are un kit de participare care te va cuceri! Tricoul alb are un design diferit, unicornul de pe medalie și-a schimbat look-ul, iar buff-ul și tatuajele vor completa ținuta de alergător. Un traseu de alegare de 5 kilometri cu tone de pudră colorată și valuri de spumă.

În 2019, rozul este mai mult decât o culoare. Este culoarea simbol a luptei împotriva cancerului de sân. The Color Run Love Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super – erou învingând cancerul.

Cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

 

Articolul precedentFOTO| Incendiu puternic la o casă din Palazu Mare
Articolul următorVIDEO| „Vrem să mergem când e mai scump, că e mai multă lume!”Prețurile pe litoral sar în aer de la 1 iulie