Panică la City Park Mall din Constanța după ce o porțiune din tavanul de rigips s-a prăbușit în mijlocul clienților, o tânără de 25 de ani fiind rănită la un picior.

Potrivit martorilor, incidentul s-a petrecut din senin, bucăți mari din tavan prăbușindu-se în magazinul Hermosa din aripa nouă a City Park Mall din Constanța, o tânără fiind lovită la picior. La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din Constanța, cadrele medicale constatând că victima, în vârstă de 25 de ani, a suferit un traumatism la un picior, dar nu este în stare gravă. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanţa pentru investigații amănunțite și tratament.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la prăbușirea acelei porțiuni, dar nu este primul incident de acest fel din City Park Mall. În luna noiembrie a anului trecut, o altă porțiune din tavanul mall-ului constănțean s-a prăbușit, de-a latul unui culoar, de data aceea însă fără ca cineva să fie rănit.

Articolul precedentVirginia Uzun, trimisă în judecată pentru abuz în serviciu, fals și complicitate la delapidare
Articolul următorGarda de Coastă. Măsuri şi recomandări pentru perioada sezonului estival