Un tânăr de 29 de ani, din Vietnam, care lucra la o societate din incinta Portului Constanța, a murit, marți noapte, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă, și el tot vietnamez.

Potrivit polițiștilor constănțeni, marți noapte, în jurul orei 22.00, un conflict spontan a izbucnit între cei doi bărbați din Vietnam, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în zona abdomenului. Cei doi erau muncitori la o societate de pe platforma portuară și locuiau într-un cămin aflat în incinta Portului Constanța.

Victima, în vârstă de 29 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. Cadrele medicale de la Ambulanță spun că pacientul înjunghiat a intrat în stop cardiac în camera de resuscitare, a fost resuscitat și apoi dus în sala de operație, pentru o intervenție chirurgicală. În ciuda eforturilor medicilor, în cursul nopții el a decedat.

Agresorul, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat de polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime care continuă cercetările. În cursul acestei zile ancheta va fi preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care vor încadra fapta.

Articolul precedentCetățean străin înjunghiat în Portul Constanța
Articolul următorFOTO| Arde o casă din Constanța. Intervin pompierii